Son Teknoloji Arabalar



Yüksek teknoloji içeren arabalar övgünün yanında eleştiriler de alabilmektedir. Bir çok özelliğin bir arada olmasının getirdiği kullanım zorluğu, pahalı olması veya müşterinin tam faydası düşünülmeden yapılmış olmasi gibi çeşitli eleştiriler yapılabilmektedir.

J.D Power’ın kalite ve müşteri memnuniyeti araştırma merkezinin idari yardımcısı Joe Ivers yeni arabaların yeni teknoloji ile donatılmasına rağmen bunun bir bütünlük içinde müşteriye sunulamadığı için sıradan bir müşteriye kolaylık sağlamadığını söylüyor.

Ivers’in sözleri doğru. Ancak BMW335i Sedan, Audi TT Roadster 3.2 veya Lexus LS 600h’nin yöneticileri yüksek teknolojiyi bir uyum içinde sıradan müşterilere de sunduklarını söylüyorlar. Arabalar, tam direksiyon hakimiyeti, turbo motor, yakıt tasarrufu, düşük emisyon hibrit motor sistemi gibi mükemmel özelliklere sahip.
Hepsininde kullanımı kolay ve tamamen müşterinin faydası düşünülerek yapılmış.
2008 Volvo XC70’de olduğu gibi sürücünün tam emniyet içinde olmasını sağlayan teknoloji içermektedir. Daha çok yüksek mukavemetli çelikler kullanılarak sürücünün çarpmalardan korunması sağlanıyor ve aynı zamanda da çarpma esnasında enerji dağıtılarak can güvenliği artırılmış oluyor.
BMW 335i’de olduğu gibi turbo motorlar müşteriye avantaj sağladığı gibi araba sürme keyfini de veriyor.

Lexus LS600h’de olduğu gibi bazı arabalarda müşteriyi her yönüyle memnun etmek için kolay kullanım özellikleri yanında çok titiz çalışmalar da yapılmış. Örneğin, ‘Gelişmiş Park Rehber Sistemi’. Bu sistem otomotik olarak arabanın park yapmasını sağlıyor. Sonar kullanarak uzaklığı ölçüyor ve ona göre direksiyonu ayarlıyor. Bu arada sürücü videolar ile ön ve arkayı görebiliyor. Sürücüye düşen iş sadece frenlere basmak.

1 yorum

  1. Adsız  

    4 Temmuz 2012 15:59

    Paylaşımlarınız çok yardımcı oldu. Ahşap Stor Perde olarak yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.



Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds
  • Amazon Associates